About

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

Reklamer

2 comments

  1. Hei Kristoffer! Jeg vil virkelig si at du har lagt ned et godt stykke arbeid med bloggen din! Av de innleggene jeg har lest vil jeg si meg ening i mange av dine påstander. Liker godt denne About siden din, føler jeg blir veldig godt kjent med deg, hva du mener om blogging og dine tanker om saker og ting! Det jeg mener er at det kanskje er på tide å oppdatere denne siden litt mer enn dette er en eksempelside ☺ Håper ikke jeg oppfattes veldig negativ, men kan være greit å få skrevet litt siden det nærmer seg levering av denne eksamen, lykke til!

    1. Dette er skuffende. Jeg trodde virkelig du kjente meg bedre. Denne siden beskriver meg på en fin måte, og forklarer dybden i min karakter og personlighet. Å ikke vie oppmerksomhet til denne siden forklarer bare at jeg lever i jantelovens ånd – hvem er vel jeg?

      Neida.. Takk for tipset 🙂 denne siden har ikke fått så mye oppmerksomhet, men det bør vel på plass før «dommedag». Lykke til du også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s